BITCOIN I ETHEREUM RUDARENJE JE MOGUĆE NA BILO KOM KOMPJUTERU

Glavni cilj Minergate-a je da “rudarenje” učini dostupnim rudarima amaterima. Varijabilna težina rudarenja se prilagođava snazi procesora i grafičke kartice korisnika, što omogućuje rudarenje i sa slabijim hardverom.Znači da Vam više nije potrebna skupa grafička kartica I jak računar da bi se bavili rudarenjem i zarađivali vaše novčiće.

DOSTUPNOST RUDARENJA AMATERIMA
Minergate-ov GUI miner jedan od najjednostavnijih za korišćenje – jednim klikom pokrećete proces. 
   Samo je potrebno da kliknete na drugi MINERGATE baner koji je vidljiv ispod teksta i automatski ćete biti prebačeni na Minergate sajt. 
Imate mogućnost podešavanja srpskog jezika.Registrujete se za nekoliko sekundi, samo je potrebno da upišete vašu mail adresu I da odredite svoju lozinku po vašoj želji, a nakon toga će sistem automatski da proceni vašu konfiguraciju gde ćete klikom na meni liniji o opciji “ Preuzimanje” dobiti softver za vaš računar, koji je potrebno skinuti I instalirati na vaš računar.Nakon instalacije pokrećete program, upišete vašu mail adresu I on automatski pokreće rudarenje.Novčiće koje želite rudariti birate klikom na opciju “ Dešbord” a koji se nalazi u vašem MINERGATE profilu. Sami možete da birate dali ćete rudariti BITCOIN, ETHEREUM, MONERO ili bilo koju drugu kripto valutu. Minergate ima “1-click GUI miner” koji omogućuje ljudima da lako uđu u svet rudarenja. Minergate softver ne zahteva konfigurisanje sistema ili proučavanje tutorijala. To je veoma značajno, jer mnogi korisnici nemaju baš zavidno tehničko znanje, a imaju relativno jak hardver. Kad je Ethereum u pitanju, uglavnom su u pitanju gejmeri koji imaju jake grafičke kartice. Sada, kada je Minergate dodao Ethereum u njihov “1-click GUI miner”, moguće je početi rudarenje u svega nekoliko sekundi i zarađivati od rudarenja na običnim kompjuterima.Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nam se obratite u inbox. Uspešno rudarenje Vam želi Nikola Computers.

MINERGATE " title="" target="_blank">LOGIN

Powered by WebExpress